Lava Stone – Sample

€9,50

PRE-ORDER: plaats nu alvast je pre-order en we sturen de sample medio nov naar je op. Mocht je in plaats van een fluted sample liever alvast een sample ontvangen in de shape triangle of flat, zodat je alvast het materiaal kunt beoordelen, stuur ons dan even een mailtje na het plaatsen van je bestelling naar hello@tileembassy.nl. Bij het plaatsen van een bestelling vergoeden we de volledige kosten van de sample, inclusief de verzendkosten. Lava steen mozaïek tegels kunnen een ruimte transformeren en een modern, organisch gevoel toevoegen. For shipments abroad we will send a separate price for transport.

Available on backorder


Lava Stone – Sample

Lava steen mozaïek is een opvallende en veelzijdige optie voor het toevoegen van textuur en diepte aan verschillende interieur projecten. Deze natuursteen, afkomstig van gestolde vulkanische lava, biedt een unieke combinatie van duurzaamheid, esthetiek en natuurlijke charme. Lava steen mozaïek tegels kunnen een ruimte transformeren en een modern, organisch gevoel toevoegen.

Kenmerken van Lava Steen Mozaïek

1. Unieke Textuur en Uiterlijk:
Lava steen heeft een ruwe, poreuze textuur die het een uniek en onderscheidend uiterlijk geeft. De natuurlijke onregelmatigheden en kleuren variëren van donkergrijs tot zwart, wat bijdraagt aan een rustieke en toch moderne uitstraling.

2. Duurzaamheid:
Lava steen is zeer duurzaam en bestand tegen extreme weersomstandigheden, slijtage en chemische stoffen. Dit maakt het geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

3. Warmtebestendigheid:
Lava steen is bestand tegen hoge temperaturen, wat het ideaal maakt voor gebruik rondom open haarden.

Toepassingen van Lava Steen Mozaïek
1. Badkamerinrichting:
Lava steen mozaïek kan worden gebruikt onder anderen voor douchewanden. De unieke textuur en kleur voegen een natuurlijke en spa-achtige sfeer toe aan de ruimte.

2. Keukenbacksplashes:
Een backsplash van lava steen mozaïek in de keuken biedt een opvallende en duurzame oplossing. Het is bestand tegen hitte en vlekken, waardoor het zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

3. Accentmuren:
Gebruik lava steen mozaïek voor accentmuren om een dramatisch effect te creëren. Het kan een sterk visueel brandpunt vormen in elke kamer, van woonkamers tot slaapkamers en commerciële ruimtes.

4. Zwembaden en Spas:
Lava steen is ideaal voor de randen van zwembaden en spa’s vanwege zijn duurzaamheid en slipbestendigheid. Het geeft een natuurlijke en luxueuze uitstraling aan waterpartijen.